Grafisch ontwerpen

Let's design.

In deze categorie bieden we eersteklas hulpmiddelen voor iedereen die meer wil weten over softwareprogramma's voor grafisch ontwerp.

We begrijpen dat onderwijs essentieel is in het snelle digitale tijdperk van vandaag, en daarom bieden we een reeks hulpmiddelen aan, waaronder geselecteerde externe tutorials, om u te helpen het zelf te leren. Onze website is ontworpen om het leren gemakkelijk en toegankelijk te maken, met praktische tips en trucs waarmee u uw vaardigheden op het gebied van grafiekontwerp kunt verbeteren.

Of je nu een beginner of een expert bent, wij hebben voor ieder wat wils.
Kom dus onze website verkennen en begin vandaag nog aan uw reis naar het beheersen van grafisch ontwerp en softwareprogramma's!


Need online
Adobe guidance
and assignments?

Leer Adobe Photoshop

Wilt u Adobe Photoshop leren en uw vaardigheden op het gebied van het retoucheren van foto's verbeteren? Kies uit onze brede selectie gratis tutorials en leer in je eigen tempo. Verbeter uw afbeeldingen en breng uw fotografie naar een hoger niveau met onze stapsgewijze handleidingen.
Begin vandaag nog met leren en zie zelf het verschil.

Leer Adobe Illustrator

Wilt u Adobe Illustrator leren en verbluffende logo's en afbeeldingen maken? Zoek niet verder dan gekozen gratis tutorials! Met onze eenvoudig te volgen lessen kunt u in uw eigen tempo leren en een expert worden in vectoren, ontwerpprincipes en meer.
Begin vandaag nog met creëren en laat je creativiteit de vrije loop!

Leer Adobe Indesign

Kies uit onze brede selectie gratis tutorials en leer hoe u verbluffende lay-outs kunt maken met Adobe InDesign. Met interactieve lessen kunt u uzelf leren hoe u materialen van professionele kwaliteit ontwerpt en publiceert.
Begin vandaag nog met creëren!

Adobe Creative Cloud

Probeer meer dan 20 creatieve apps, waaronder Photoshop en Acrobat Pro, en profiteer van alle lidmaatschapsvoordelen.
Creëer sneller met nieuwe AI-functies in Illustrator, Premiere Pro en Lightroom.
Werk samen met Share For Review in Photoshop en Illustrator. Creëer snel opvallende inhoud met Adobe Express.